because i said so…

speechless once knowing that i should share mine with others.

I’ve released one of my will-be-thing, then should i lose another one OF MY-CURRENT-THING?

Okay… it isn’t my right to own it fully, but once it’s named as mine therefore definitely it’s mine.

it’s mine.

it’s mine as a whole!

And i wont share it!

Advertisements

4 thoughts on “because i said so…

  1. hekeke, dah lama gw ga kesini, dah lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa….apa kabar blogger bekasi? maap yax, masih ribed gw!

    selalu lebih suka blog u yang ini neng, lebih personal πŸ˜€

    • aldo, pakabar? kangen juga gua ama lu.
      huahaha.. another person called me neng. Hihihi.. blog ini emang dibikin untuk personal stuff yang rada gimana gitu kalo gua posting di blog mayor πŸ˜€

      cie yang lagi ribed, ribed prewedd ya? xixixix

    • mining = tambang. kalo mine udah pasti, artinya : punya sayah.
      hm.. sayah lagi ngingetini postingan waktu apa ya?
      ow.. yayayaay… sayah ga rela ajah temen2 saya diambil ama orang lain apalagi kalo orang itu orang yang paling ga sayah suka :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s