umbrella boy

The umbrella boy sms me this morning and informed me that he’s chosen to be the umbrella boy again. Huahahaha… I was laughing. Here’s our conversation…

Umbrella Boy : Sorry for late reply, i was overslept last night and now i was beautified to be umbrella boy for my cousin wedding!

I was typing the message, then unknown XL number called me and I answered it.

Continue reading

Advertisements

hm… akhirnya

Tadi pagi, atas prakarsa sahabat jauh saya, saya menelponnya…

HUUUUAAAAAA….

Suaranya riang banget *apa perasaan sayah aja ya?*. Benar dugaan saya, dia lagi ga punya pulsa! Makanya ga kontak saya. *tapi itu katanya, entah bener or engga. I dont care!*

Dia seneng banget waktu saya tanya,

apakabar?

Kalo denger lawan bicara kita bersemangat, otomatis saya juga ikutan bersemangat 🙂

Hm.. telepon saya tadi bikin dia mikir apa ya?

kalo seandainya saya biarin ajah sampe beberapa hari ke depan, what he’ll think about me?

apa bener saya kangen?

Prad?! Help me answer that stupid question! CRAAAAPPPP!!!